Home » Info Dykkerkurs.

Info Dykkerkurs.

Velkommen til dykkerkurs!

  • informasjon i forbindelse med dykkerkurs

 

Vi i Slettaa Dykkerklubb er veldig glad for at du velger å ta dykkerkurs hos oss. Vi skal gjøre alt hva vi kan for at du skal få en så godt kurs som overhode mulig. Etter kurset er du hjertelig velkomen til å være med i klubben og at du fortsetter å dykke sammen med oss.

Påmelding

Vi ber om at du snarest sender oss en epost (post@slettaadk.no) der du sender oss litt data om deg selv. Vi treng navn, adresse, alder, høyde, vekt og skonummer. Dette for å kunne finne utstyr som passer til deg.

 

Du må betale inn kursavgiften før andre bassengøkt. Kursavgiften betales til 3240 09 58865. Utover kursavgiften må du betale e-læringen og dette gjøres når du registrerer deg på kurset.

 

Utstyr:

Alle må skaffe seg dykkermaske, snorkel og svømmeføtter. Utstyr utover dette vil du få låne til kurset. Låneutstyr må du selv hente hos, og levere tilbake til Alf Lea AS.

 

Vi anbefaler sterkt at du til grunnkurs apparatdykking skaffer din egen drakt. En drakt som er tørr og godt til passet deg vil normalt gi deg en mye bedre opplevelse under dykkingen. Egen drakt er ofte også helt nødvendig om du skal fortsette å dykke sammen med venner etter kurset.

 

 

e-læring

Teorien til dykkerkurset tas som elæring på nettet. For å få tilgang til kursene må du være registrert bruker av minidrett.no. Du bruker brukernavn og passord fra minidrett.no for å logge deg på, og betaler e-læringskurset ved hjelp av kredittkort eller paypalkonto.  I e-læringen følger det også med en grundig lærebok, samt trykte dykketabeller og dette får du tilsendt i posten.

 

Link til Minidrett finner du her:  https://minidrett.nif.no/ og velg «Ny bruker» om du ikke er registrert her fra før.

 

E-læringskurset finner du her: https://kurs.idrett.no/course/index.php?categoryid=13 og velger «Apparatdykking» -> CMAS * Apparatdykkerkurs -> Logg inn på portalen. Her er brukernavn og passord det som du brukte på Minidrett.  Når du logger deg inn første gang må du oppgi en del personlige data og du må laste opp et bilde av deg. Dette brukes når du skal få dykkersertifikat etter kurset. Det er og viktig at du knytter deg opp til vår dykkerskole som er  Slettaa Dykkerklubb. Husk at e-læringskurset koster kr 1069,- og dette må du kjøpe i tillegg til kursavgiften.

 

E-læringen må være gjennomført før sjødykkingen. Eksamen skal også være gjennomført og eksamen skal være bestått .

 

Legeattest

Alle må fremvise legeattest på at de er helsemessig skikket til dykking. Legesjekken kan gjøres av fastlegen og skjema som skal fylles ut av fastlegen finner du inne på start siden til e-læringen.

 

Sjødykkingen

Kvalsvik er stedet vi bruker til sjødykkingen. Her har vi et lite skjul som vi har mulighet til å varme oss og grille pølser, etc

 

KONTAKTINFO

Instruktører:

Lars Einar Hollund

918 40 980

ehollund@online.no

 

Knut Johan Nesse

930 55 438

knut.johan.nesse@haugnett.no

 

Willy Smedsvik

922 26 369

will-sme@online.no

 

Leder klubb:

Åge Wee

982 18 155

aage@wee.no

 

.