Home » Klubben

Ny dykkerklubb er etablert:)

Slettaa Dykkerklubb ble stiftet 12. februar 2015. Klubben har som formål å samle sportsdykking i Haugesundsregionen inn under én klubb og ett klubbhus.

I styret sitter mange års dykke erfaring både som yrkes og sportsdykkere. Flere i styret har også verv både i NDF og andre dykkerklubber. Noe som gir god trygghet med tanke på sikkerhet, men også å gi våre medlemmer det de ønsker.

For å få til ett nytt samlingspunkt er vi allerede i gang med å prosjektere et egnet klubbhus/lokale. Midlertidig har vi kjøpt inn 4 brakker som vi skal bruke til base. Disse vil stå på Bakerøynå.

Vi har selvfølgelig stort fokus på rekruttering av unge fremtidige dykkere, og tilrettelegge for spennende og trygg dykking for alle. Dykking vil foregå hovedsakelig i vært flotte nærområde, med utallige flotte dykkemuligheter. Det kommer også til å bli arrangert turer både utenbys og utenlands på sikt:)

Samlet er det over 300 medlemmer i de eksisterende klubbene i regionen. Samtidig er det mange sportsdykkere som dykker uorganisert, eller som ikke aktivt dykker grunnet manglende tilbud. Vi ønsker å gjøre noe med dette, og satser på å bli størst i regionen.

Slettaa Dykkerklubb er også stolt av å kunne overta organiseringen av «Project Aware Smedasundet» og andre opprydningsaksjoner i nærområdet. Vi er også involvert i utsetting av «falske rev», som settes i sjøen for å berike det naturlige dyrelivet. Dette er en god kombinasjon av å rydde nærområdet samt å få dykke på en litt annerledes måte en en kanskje er vant til.

maritim_cmyk_liten3
ostensjo